• Frontpage slide 7
  • Frontslide_Installation

VÄLKOMNA till Scandinavian Retail Forum 2013!

Scandinavian Retail Forum är den stora mötesplatsen för handeln, där de senaste trenderna och de viktigaste frågorna kommer att diskuteras - lokalt och globalt. 
 
Vill du vara en del av den växande e-handeln? Hinner du svara upp till konsumenternas krav? Vill du driva handeln framåt i vår tids nya utmaningar?
 
Kom, lyssna och diskutera framtidens handelsfrågor med branschensledande befattningshavare. I en trevlig miljö finns också möjlighet att nätverka under frukost- och lunch.
 
Peter Tångeryd, VD talar om "Det nya sättet att handla i showrooms".
 
 
Datum: 2 oktober 2013
Tid: 08.00-16.30
Plats: Stockholm Meeting Rooms, Alströmergatan 20
Pris: 995 kr exklusive moms. I priset ingår frukost, lunch och kaffe

Läs hela programmet här ››
Avslutat

hebypaket

Bli kund hos VKB Logistik AB

Vill Ni inleda en dialog med oss och se vad vi kan erbjuda Er? Se över vårt koncept och se vad Ni har intresse av. Vi kan antingen hjälpa Er med enskilda block, eller en helhetslösning. Varje produkt och varje paket är lika viktigt för oss som det är för Er och Era kunder. Ta gärna kontakt med oss och boka upp ett möte i Sandviken. Alternativt kommer till Er och ser på Er verksamhet och dess möjligheter hos oss.

 

Läs mer om VKB Logistik AB  ››

hebyjobb

Arbeta i VKB Logistik

Vi har nu funnits sedan augusti 2014, och just nu har vi fullt, men vill du ändå slänga iväg ett spontan CV så går det alldeles utmärkt på service@vkblogistik.se

 

Se lediga tjänster ››

phone

Kontakt

Ni är vår viktigaste del av verksamheten. Utan Er finns vi inte. Vi tar alltid emot Er.

 

Välkommen att ta kontakt med oss.

 

Gå till Kontakt ››

Aktuellt