• Frontpage slide 7
  • Frontslide_Installation
Nu är finalsterna klara i femårsjubilerande Stora Logistik & Transportpriset 2013. Vinnarna utses vid prisutdelningen på mässan Logistik & Transport i Göteborg den 29 maj klockan 12.30. Peter Tångeryd och VKB Logistik är en av finalisterna.
 
För femte året i rad fortsätter Transport & Logistik iDag med det uppmärksammade priset och delar ut Stora Logistik & Transportpriset 2013 på mässan Logistik & Transport i Göteborg.

- Stora Logistik & Transportpriset 2013 är ett sammanhållande evenemang som förutom individuella prestationer även premierar branschaktörer som har utmärkt sig för riktigt, riktigt bra transport- och logistikarbete, säger Anders Karlsson, chefredaktör för Transport & Logistik iDag/Transportnet och juryordförande i Stora Logistik & Transportpriset.
 
Ett evenemang där alla delar av branschen kan mötas, utbyta erfarenheter och tillsammans fira framgångarna inom transport- och logistikområdet.
 
I år delas Stora Logistik & Transportpriset ut i de fyra kategorierna Årets Entreprenör, Årets Kvinnliga Förebild, Årets Materialhanteringslösning och Årets Transportlösning.
 
Partners i Stora Logistik & Transportpriset 2013 är KNAPP, OKQ8/IDS och Volvo Lastvagnar. Volvo Lastvagnar är partner i kategorin Årets Kvinnliga Förebild i Stora Logistik & Transportpriset 2013.
 
- Mångfald är en mycket viktig fråga för oss och vår fortsatta framgång, såväl som för hela branschen, säger Susanne Frödin, nordisk PR-chef för Volvo Lastvagnar. Vi arbetar aktivt med denna fråga, bland annat genom att arrangera regelbundna tjejdagar för att inspirera unga kvinnor att satsa på transportbranschen. Vi är därför partner till detta pris.
 
Årets finalister är:

Årets Entreprenör
Roland Johansson, Börjes Logistik & Spedition, Nybro
Peter Tångeryd, VKB Logistik, Morgongåva
Tommy Spångberg, Eskilstuna Logistik
 
Årets Kvinnliga Förebild
Annika Hildemar, Widrikssons Åkeri, Stockholm
Marianne Kurtson, Sandberg & Jonsson, Östersund
Sofia Lundberg, WSP Analys & Strategi, Stockholm
Årets Materialhanteringslösning
Elettric 80/Carlsberg
Svenska Retursystem
Swisslog
 
Årets Transportlösning
Eskilstuna Kombiterminal
Greater Than
UPS

hebypaket

Bli kund hos VKB Logistik AB

Vill Ni inleda en dialog med oss och se vad vi kan erbjuda Er? Se över vårt koncept och se vad Ni har intresse av. Vi kan antingen hjälpa Er med enskilda block, eller en helhetslösning. Varje produkt och varje paket är lika viktigt för oss som det är för Er och Era kunder. Ta gärna kontakt med oss och boka upp ett möte i Sandviken. Alternativt kommer till Er och ser på Er verksamhet och dess möjligheter hos oss.

 

Läs mer om VKB Logistik AB  ››

hebyjobb

Arbeta i VKB Logistik

Vi har nu funnits sedan augusti 2014, och just nu har vi fullt, men vill du ändå slänga iväg ett spontan CV så går det alldeles utmärkt på service@vkblogistik.se

 

Se lediga tjänster ››

phone

Kontakt

Ni är vår viktigaste del av verksamheten. Utan Er finns vi inte. Vi tar alltid emot Er.

 

Välkommen att ta kontakt med oss.

 

Gå till Kontakt ››

Aktuellt