Om VKB Logistik AB

personal och verksamhet

 

Välkommen till VKB Logistik AB
Vilka är VKB Logistik AB då? Företaget grundades 2011 av Christer Lindh från Sigtuna som byggde detta system med fempartlogistik, I augusti 2014 köpte Peter Tångeryd bolaget och driver det vidare inom logistik, men har även utökat verksamheterna till personal & verksamhetslogistik då Peter köpte över LIPE Personalresurser under hösten 2014. 

Sedan januari 2015 är bolaget ansvarig för verksamhetslogistiken inom Vindkraftbyggarna AB, ny hemsida hos Vindkraftbyggarna är på gång och även en ny offertportal för vindkraftbranschen. 
Det som är på gång hos oss är Siemens som har en SITE på gång i Falkenberg och vi har fått en förfrågan om vi kan utföra vissa tjänster på denna SITE (mer info kommer under fliken "vindkraften")

 

Affärside, mål och vision
VKB Logistik AB ska genom de selekterade segment tillhandahålla en komplett lösning för logistik- och systemlösningar med dess tilläggstjänster inom personal och  verksamhet. VKB Logistik AB skall även tillhandahålla den bästa personalen med en sund inriktining på miljö och hälsa samt sunda värderingar som faller inom ramarna för vår verksamhet, vi skall även ligga i framkant med att utveckla vårt kundbemötande och service samt att hela tiden utveckla företagets framtid.

Inom 5 år skall VKB Logistik AB vara marknadsledande inom dessa segment och även vara delaktig till att utveckla logistiken för vindkraftbranschen.

 

Företagsinformation

Organisationsnummer: 556858-7652
Företaget är registrerad för F-skattsedel
Företag är registrerat i Momsregistret
Momsregistreringsnummer: SE556858765201
Bank: SWEDBANK
Bankgiro: 771-4739